Vstopi

Mladostna energija, ki presune v legendarni preteklosti

Preplet tradicije in mladostne svežine

Menjava generacij prinaša svež zagon domišljije, izvirnosti in kreativnosti. Navdih pa najdemo v naravi ter njenih darovih, ki so vzrok nenehno spreminjajočemu se vzdušju, ki ga prinašajo letni časi.

 

Z vsako posamezno jedjo vam bomo pričarali edinstveno doživetje, ki ga pesnimo spozi naše roke in oči.

 

Ogled ponudbe

Rezerviraj mizo

Kombinacija svojih idej in predelava jedi, ki so bile nekoč na mizi v Penu, tako si je meni zamislil chef Mojmir Marko Šiftar.

 

Rezervirajte svojo mizo in preizkusite jedi izjemnih okusov v čudovitem ambientu.

 

Rezervirajte

“P.E.N. KLUB zaradi svoje zgodovine, kulturnosti, lokacije, ambienta in pomena ni gostilna, ki bi (se) lahko zadovoljila zgolj s ponavljanjem prvinskih okusov, zato mora chef radovedne in zahtevne jedce potešiti, tudi dolgočasne in celo površne jedce pa podučiti.”

Vivi, Šola okusov

Naša zgodba

Ob stičišču kulture, umetnosti in urbanosti, obdana z monumentalnimi neorenesančnimi palačami Ljubljane, ob poti v Tivolski park in vpeta v prekrasen vrt, nova P.E.N. KLUB restavracija ustvarja edinstveno in nepozabno kulinarično doživetje.

 

Zgodba

Naš chef

Chef Mojmir Marko Šiftar, nekdanji kapetan mladinske kuharske reprezentance in polfinalist prestižnega izbora S. Pellegrino Young Chef 2018, ki ga je Kulinarični vodnik Gault & Millau razglasil za najboljšega mladega talenta leta 2019 je tudi prejemnik nagrade kulinaričnega vodnika Michelin Bib Gourmand.

 

Chef

“Že sam prostor oddaja energijo, ki enostavno privlači in pomirja. Ko temu dodamo dobro sproščujočo hrano, prijetno ohlajeno pijačo in prijazne besede, je enostavno težko vstat od mize in oditi.”

chef Mojmir Marko Šiftar

Tomšičeva ulica 12, 1000 Ljubljana

ponedeljek - petek:

od 12:00 do 22:00
zadnje naročilo ob 21:00

sobote, nedelje in prazniki: zaprto*

*za vnaprej najavljene skupine in dogodke lahko restavracija PEN KLUB obratuje izven delovnega časa. Kontaktirajte nas in z veseljem vam pripravimo ponudbo