Vse storitve

Kreativni kulinarični dogodki za vsak okus

Organizacija dogodkov

Kreativnost je v našem DNK.  Naj bo Večerja v grajskem vinogradu, Večerja na ladjici, Kulinarična delavnica s Kavalovimi kuharskimi mojstri ali Kulinarično doživetje z gostujočimi chefi. S sodelavci nadgrajujemo našo poznano kulinarično ponudbo s posebnimi dogodki, ki vas vedno znova očarajo.

Romantična večerja na ladjici

Na edinstveni kulinarični plovbi po reki Ljubljanici prepustite svoje brbončice razvajanju izbranih jedi vrhunskih chefov!

 

Večerja vključuje dobrodošlico, 6 hodni degustacijski meni, vinsko spremljavo in zaključek z najboljšo Lolitino kavo.

 

Povpraševanje: rezervacija@kaval-group.si

 

Nepozabna večerja v Grajskem vinogradu

Večerja v Grajskem vinogradu je vrhunsko kulinarično razvajanje ob izjemni vinski spremljavi v čarobnem okolju Grajskega vinograda. Ta se razprostira na južnem pobočju Grajskega griča, kjer je od leta 2016 zasejanih 1050 trt belega belpina in rdeče sorte rdečegrajca.

 

Sezonsko pridelane vrtnine, sadje, domače mesnine, kvalitetne sestavine lokalnih pridelovalcev, vse skupaj pa v povezavi s trto, bodo tudi tokrat vtkane v pethodno neponovljivo večerjo pod zvezdami.

 

Povpraševanje: rezervacija@kaval-group.si

Kavalove kulinarične delavnice

Pridružite se nam na delavnicah, ki jih vodijo kavalovi kuharski mojstri. naučili se boste priprave avtentičnih slovenskih jedi, kulinaričnih tradicij,  sodobnih pristopov h kuhanju in kako nadgraditi stare slovenske jedi s sodobnimi tehnikami in ustvarjalnostjo.

 

Raznolike delavnice Kaval Group-a pokrivajo vse od priprave domačih testenin, Lolitinih koktajlov in peciva do pojedin ob različnih priložnostih.

 

Povpraševanje: rezervacija@kaval-group.si