Vse storitve

Nenadkriljivo razvajanje okusov

Fine dining

Prepustite se idejam nenadkriljivih chefov, čarobnim ambientom in kulinarični zgodbi, o kateri boste še dolgo govorili.

Kulinarični presežki iz lokalnih sestavin

Vse od lokalnih dobaviteljev, svežih sestavin iz tržnice, preko ustvarjalnega kombiniranja okusov, tehnik in elementov pa do potankosti izpiljenih krožnikov. Mednarodno nagrajena chefa Igor Jagodic in Mojmir Šiftar pišeta s svojimi ekipami kulinarični zgodbi, ki bosta navdušili vse ljubitelje visoke kulinarike. 

Lokacije

Prepustite se kulinaričnemu doživetju v naslednjih restavracijah:

PEN KLUB restavracija

PEN KLUB restavracija

Mednarodno nagrajen chef Mojmir Šiftar z ekipo vabi v prenovljeno restavracijo PEN KLUB, kjer sta tradicija in nekdanja slava preneseni v nov...

Restavracija Strelec

Restavracija Strelec

Dobrodošli v Restavraciji Strelec na Ljubljanskem gradu kjer ustvarja z Michelinovo zvezdico nagrajen chef Igor Jagodic z ekipo.

Mednarodno priznana kakovost

Restavracijo Strelec in chefa Igorja Jagodica sta opazila in nagradila največja svetovna poznavalca izjemne kuhinje - Michelin z zvezdico ter Gault & Millau s 4 kapami in 2019 priznanjem za najboljšega chefa leta, ter ju s tem postavila na svetovni zemljevid najboljše kulinarike. 

V novi restavraciji PEN KLUB pa ustvarja chef Mojmir Šiftar, nekdanji kapetan mladinske kuharske reprezentance, polfinalist prestižnega izbora S. PellegrinoYoung Chef 2018, ki ga je kulinarični vodnik Gault & Millau ga je razglasil za mladega talenta leta 2019 in 2023 restavraciji PEN KLUB podelil tri kape.

Vabljeni torej na prizorišči visoke kulinarike, ki vas bosta prepričali tako z izjemnosti okusov, kot z ambientom in srčnostjo ter znanjem osebja.