Vse storitve

Vsak dogodek je pripravljen z osebno noto

Catering

Se pripravljate na prav posebno praznovanje ali organizirate poslovno prireditev? Ne glede na vrsto dogodka se ve, da je pogostitev tista, ki vedno naredi piko na i.

Ureničujemo vaše vizije

Kaval Catering slovi po svoji drugačnosti in ustvarjalnosti. S strokovno podkovanim in profesionalnim osebjem, pričara naročniku nepozaben dogodek, vrhunsko kulinariko, predvsem pa popolno zaupanje in uživanje v dogodku samem.

Vsak dogodek je pripravljen z osebno noto, v tesnem sodelovanju z naročnikom, saj je naš cilj, da uresničimo vaše vizije.

 

Naša ponudba je izvrstna izbira tudi za protokolarne prireditve, kjer imamo bogate izkušnje pri pripravi državnih protokov, sprejemov za ministrstva, prireditev za partnerje, ki potrebujejo zahtevane standarde. 

 

Jedi vam pripravijo Kavalovi kuharski mojstri, ki sledijo sodobnim trendom, ob bogatem izboru vin, penin ter drugih napitkov.

Naj bo vajin dan tak, kot si ga želita! 

 

Poročni dan je eden najlepših in najbolj nepozabnih dni v našem življenju, toda priprava nanj niso mačje solze, zato prepustita načrtovanje in organizacijo naši izkušeni poročni ekipi in vse bo teklo kot po maslu.

 

Z nami bo praznovanje vajine ljubezni nepozabno in brezskrbno doživetje. Poskrbeli bomo za vse podrobnosti, od rdeče niti do izbire lokacije, kulinaričnega doživetja, fotografa, glasbene skupine, dekoracije, poročne torte pa vse do zaključka vajinega sanjskega poročnega dne.

 

Imate že svojo sanjsko lokacijo, potrebujete pa edinstveno kulinarično zgodbo?  Brez skrbi, za to pa je tu Kaval Catering. Ta slovi po svoji drugačnosti in kreativnosti. Strokovno podkovano in profesionalno osebje vam pričara nepozaben dogodek, vrhunsko kulinariko, predvsem pa popolno brezskrbnost, zaupanje in uživanje v dogodku samem. Vsak je pripravljen z osebno noto, s skrbno izbrano kulinariko in pijačo ter obdan z vrhunskimi Kavalovimi chefi, ki poskrbijo za odlično vzdušje in zadovoljstvo gostov.

 

Naj bo vajin dan takšen, kot si ga želita. Naj bo POPOLN!

Presenetite bodo mamico s čudovitim babyshowerjem! 

 

Z veseljem vam svetujemo pri pripravi čudovitega presenečenja za bodočo mamico, pripravimo gurmanske prigrizke in nepozabne slaščice, ter poskrbimo za vabila, dekoracijo in izpolnitev ostalih vaših želja.

 

Na voljo imamo tudi raznolike lokacije, ki omogočajo organizacijo raznovrstnih dogodkov, srečanj, predstavitev.

 

Zaupajte nam vašo idejo in z veseljem vam bomo svetovali

Bogata ponudba za vsako priložnost

Naj bo obletnica, poroka, piknik, poslovni sestanek, prednovoletno druženje, tiskovna konferenca  ali gostovanje v tujini, navdušeni boste nad bogato ponudbo raznovrstnih prigrizkov in kanapejev, ki se dopolnjujejo s finger-foodom, hladnimi in toplimi bifeji, svečano pogostitvijo, sladko in drugo ponudbo.

 

Naša ponudba je izvrstna izbira tudi za protokolarne prireditve, kjer imamo bogate izkušnje pri pripravi državnih protokov, sprejemov za ministrstva, prireditev za partnerje, ki potrebujejo zahtevane standarde. 

 

Jedi vam pripravijo Kavalovi kuharski mojstri, ki sledijo sodobnim trendom, ob bogatem izboru vin, penin ter drugih napitkov.