Vse novice
10. June 2022
| Več lokacij

Večerja v Grajskem vinogradu

Restavracija Strelec in Ljubljanski grad se ponovno vračata s svojim kulinaričnim doživetjem – večerjo v Grajskem vinogradu.

Večerja v Grajskem vinogradu je vrhunsko kulinarično razvajanje ob izjemni vinski spremljavi v čarobnem okolju Grajskega vinograda. Ta se razprostira na južnem pobočju Grajskega griča, kjer je od leta 2016 zasejanih 1050 trt belega belpina in rdeče sorte rdečegrajca.

Sezonsko pridelane vrtnine, sadje, domače mesnine, kvalitetne sestavine lokalnih pridelovalcev, vse skupaj pa v povezavi s trto, bodo tudi tokrat vtkane v pethodno neponovljivo večerjo pod zvezdami.

Med grajskimi trtami vas bo razvajal chef Restavracije Strelec Igor Jagodic, ki je prejemnik številnih nagrad, med njimi prestižnega Michelinovega priznanja »The Plate«, dve leti zapored je osvojil štiri kape in 17 točk po kulinaričnem vodniku Gault & Millau, kakor tudi naziv »Chef leta«.

 

Cena doživetja, ki vključuje 5-hodni meni je 85,00 EUR / osebo*. Število mest je omejeno.

 

Termini 

9. september ob 18:30

8. september ob 19:00 RAZPRODANO

18. avgust ob 19:00 RAZPRODANO

7. julij ob 19:00 RAZPRODANO

23. junij ob 19:00  RAZPRODANO

Do vinograda Vas iz Grajskega parka v smeri drevoreda vodijo oznake. Če bi prišli po Cesti kmečkih uporov, ki vodi na grad, pa proti vinogradu zavijte levo na velikem cvetličnem ovinku. V vsakem primeru pa Vam priporočamo udobno obutev.

Rezervacije in informacije

rezervacija@kaval-group.si

* Vinska spremljava ni vključena v ceno večerje. Število mest je omejeno. V primeru slabega vremena dogodka ne bo; večerjo bomo prestavili na ter Vas o tem pravočasno obvestili. Rezervacija je potrjena po plačilu predračuna. O morebitnih prehranskih omejitvah nas, prosim, obvestite ob rezervaciji.