OBVESTILO ZA JAVNOST

Slaščičarna Lolita je proslavila zmago za najboljši sladoled na svetu

 
 
Ljubljana, 29. 9. 2015
 
 
Torek, 29. september – Danes je slaščičarna Lolita proslavila zmago za najboljši sladoled in najboljšo sladoledno destinacijo na svetu. Irska marketinška agencija SoolNua je zasnovala zanimivo digitalno kampanjo Svetovni SLADOLEDNI Index, ki je bila ustanovljena z namenom odkrivanja in izbora najboljših ponudnikov sladoleda v različnih destinacijah sveta, ki jih lahko okušajo tudi poslovni gostje (udeleženci kongresov, konferenc in ostalih poslovnih srečanj v Sloveniji). V inovativni digitalni kampanji je sodelovalo trideset ponudnikov iz celega sveta, v kateri se je Slovenija predstavila s tremi zgodbami. Spletno zbiranje glasov je potekalo od 17. julija do 1. septembra. Po zaključku glasovanja je mednarodna žirija izbrala najboljši sladoled in sladoledno destinacijo na svetu, kjer je v obeh kategorijah slaščičarna Lolita Kaval Group osvojila odlično prvo mesto in tako postavila Slovenijo na svetovni zemljevid poslovnih srečanj in dogodkov.
 
V sončnem torkovem popoldnevu je slaščičarna Lolita skupaj z akterji iz kongresne dejavnosti proslavila sladko zmago – z najboljšim sladoledom na svetu. Na dogodku so pričeli z aktivnostmi za digitalno kampanjo, ki bo potekala eno leto, njen osnovni namen pa je sistematično promoviranje in večanje prepoznavnosti kongresne Slovenije. Celoten projekt so podprli Kongresni urad Slovenije, Slovenska turistična organizacija, Turizem Ljubljana, akterji kongresne dejavnosti v Sloveniji ter širša javnost doma in v tujini.  
 
 
Dada Jerovšek (Kaval Group)
Neskončno ponosni smo na Lolitin vrhunski doma narejen, vedno svež sladoled. Ponosno smo bili tudi, ko smo leta 2012 bili z Lolito  nominirani  v Londonu za najlepši lokal na svetu med 640 drugimi  iz celega sveta. Najbolj pa smo  ponosni na dejstvo, da smo se tako  uspeli umestiti na svetoven zemljevid…. ne le z  našo ljubo Lolito…..predvsem  Ljubljana in Slovenija se je tako že drugič, še na ta način  vpisala na svetovni zemljevid. S tem smo dokazali,  da se navzlic naši majhni deželi, podiramo meje in da je  v slogi  moč…..in  tam kjer je volja, tam  je tudi pot..
 
Tatjana Radovič (Visit Ljubljana)
Organizatorji in udeleženci kongresov ter poslovnih srečanj vse več pozornosti namenjajo izvorni in zdravi kulinariki, ki temelji na kakovostnih lokalnih sestavinah.  Pogosto so presenečeni nad tem, kako avtentičnega okusa so naše jedi, ne glede na to, ali je priprava enostavna, ali pa nosijo podpis vrhunskih šefov. Tradicionalno kulinariko predstavljamo pod znamko »Okusi Ljubljane«, Lolitina mednarodna sladoledna zmaga pa je kot češnja na torti našega gastronomskega Olimpa. Sicer pa vam priporočam, da poskusite tudi Lolitine božanske sladice!
 
Kontakt:
Dada Jerovšek
Direktorica, Kaval Group
dada.jerovsek@kaval-group.si
 
Dodatne informacije so na voljo TUKAJ
 
Fotografije dogodka so na voljo: TUKAJ
Fotograf: Peter Irman
 

 

 

 

 

 

4. oktober, 2017
Vsi kontakti na enem mestu.
4. oktober, 2017
Obdarite svoje prijatelje, družinske člane ali poslovne partnerje z Lolitinimi sladkimi presenečenji. ...
3. maj, 2016
Ob nedeljah si od 10.00 do 12.00 privoščite kavo in rogljiček v Caffe Bienale in si oglejte aktualno ...
25. april, 2016
Postani član družine uporabnikov Kavalove kartice zaupanja
28. november, 2014
Ustvarjalnica pregrešnih sladkosti…SLAŠČIČARSTVO LOLITA V Kavalovi slaščičarski delavnici ...
26. marec, 2014
PRAVI KRAJ Ljubezen ste že našli, zdaj pa morata skupaj odkriti pravi kraj, kjer si bosta obljubila večno ...
9. januar, 2014
Kaval Catering slovi po svoji drugačnosti in kreativnosti. Strokovno podkovano in profesionalno osebje, ...
2. oktober, 2012
V Restavraciji Evergreen smo za vas pripravili čisto posebno ponudbo kuhanja v živo! Izbirate lahko med ...
22. julij, 2012
V Kaval Group-ovih restavracijah vam ponujamo vsak dan sveža kosila! Poglejte, kaj je na krožniku dobrega ...