TEDEN RESTAVRACIJ

od 20. - 29. marec

 

 

 

RESTAVRACIJA STRELEC & Chef Igor Jagodic

 

PONUDBA V ČASU TEDNA RESTAVRACIJ

 

Pozdrav iz kuhinje

***
Telečji jezik, dimljena postrv, jabolko, jabolčna in hrenova majoneza, hren, šalotka,

jabolčni žele, žele rdeče pese, spomladanska travniška zelišča

***
Počasi kuhana svinjska ličnica, mesna redukcija, rdeča polenta, pire gomoljne zelene,

pena gomoljne in stebelne zelene s čemažem

***
Temna čokolada z oljčnim oljem

 

VEČ INFORMACIJ

 

 

RESTAVRACIJA ELEMENT & Chef Borut Centa

 

PONUDBA V ČASU TEDNA RESTAVRACIJ

 

Pozdrav iz kuhinje

***
Kurja župa

***
Tafel špic, tenstan krompir, kuhana zelenjava, hren

***
Jabolčni štrudel

 

VEČ INFORMACIJ

 

 

RESTAVRACIJA EVERGREEN & Chef Anže Gombač

 

PONUDBA V ČASU TEDNA RESTAVRACIJ

 

Mariniran goveji jezik s čebulno marmelado

***
Krompirjeva juha s hrenom

***
Svinjska ribica v mrežici, espuma praženega krompirja,

gomoljna zelenjava, lahka omaka
ali
Ocvrt postrvji file v bučnem olju na ješprenčkovi rižoti

***
Torta jabolčni zavitek, jabolčni sorbet,

piškotni drobljenec, glazirano jabolko


VEČ INFORMACIJ