Na ladjici po Ljubljanici s Chefom Iztokom Ilšnikom

iz restavracije Evergreen

 

 

 

 

 

Lahko je čudovito darilo za rojstni dan, obletnico poroke...poslovni dogodek...ali pa nepozaben romantičen večer ob soju prazničnih luč in novoletno okrašeni Ljubljani na reki sedmerih imen - reki Ljubljanici.

Kulinarični mojster Iztok Ilišnik - Chef restavracije Evergreen vas vabi na kulinarično razvajanje z vinsko spremljavo ob zaključku leta 2016 po reki Ljubljanici.

V četrtek, 29.12.2016 ob 19.00 uri


Večerja na ladjici vključuje 5 hodni menu ob spremljavi vrhunskih vin domačih in tujih vinarjev.

Cena 98€ na osebo vključuje 5 hodni menu Chefa Iztoka Ilšnika s spremljavo vrhunskih vin domačih in tujih vinarjev, pijačo dobrodošlice, dvourni panoramski izlet z ladjico Ljubljana.

Vkrcanje: pred kavarno in slaščicarno Lolita

* Število rezervacij je omejeno!

Informacije in rezervacije: rok.hribar@kaval-group.si

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kavalova kulinarična ustvarjalnica

 

Bodite v družbi VIP gostov v restavraciji EVERGREEN. 

Z nami bosta tokrat svetovna prvakinja v cocktailih Draga Kepeš in kreativni vodja Gorazd Potočnik. Naučili se bomo izdelati, pekli in okušali bomo najboljše slaščice in cocktaile. S seboj pa bomo vzeli poleg polnega trebuščka sladic, veliko znanja, darilc in knjižico receptov. 

 

RAZVESELITE SVOJE NAJDRAŽJE Z DARILNIM BONOM ZA KAVALOVO KULINARIČNO USTVARJALNICO.

 

Za samo 45€ prejmete: 2-3 h tečaj izdelave in peke izdelkov, predstavitev izdelave cocktailov, knjižica receptov, okušanje cocktailov in sladic izpod rok chefov in seveda darila za domov.

 

* Sreda, 30.11.2016 ob 17.uri
* Restavracija Evergreen

 

Informacije in prijave: rok.hribar@kaval-group.si

 


 

Novoletna razvajanja v Kaval Group

 

Spoštovani!

 

Kako hitro čas beži. Spet bo leto kmalu naokoli. Zato ni prezgodaj za razmišljanje kje se bomo poslovili od starega in nazdravili novemu letu.

 

Kaval Group obstaja že od leta 1999 in povezuje 16 enot, ki skupaj ustvarjajo kulinarično zgodbo prepoznavno po tradiciji, edinstvenosti, vrhunskosti in visoki ravni kakovosti storitev. V svojih vrstah ima odlične Chefe, znane po vrhunskih kulinaričnih zgodbah. Restavracije Kaval Group so prejemnice številnih nagrad na področju kulinarike.

 

V Kaval Group vam vse leto in seveda tudi za prednovoletna druženja ponujamo odlične lokacije z imenitno kulinariko. Vse od najprestižnejše Restavracije Strelec na  Ljubljanskem Gradu, Restavracije Evergreen, Restavracije Element, Restavracije Angel, Gostilnice Kaval, Pivnice Paviljon, Špageterije in pizzeriji Favola, Špica Caffe, Caffe Bienale v Tivolskem gradu, Grajski Kavarni in Goodlife Castle Lounge Club na Ljubljanskem Gradu, Biljardnici Kaval in v Loliti z njenimi pregrešnimi sladkostmi.

 

Vrhunsko kulinarično razvajanje... V vsem.. Za vse...

 

Informacije: rok.hribar@kaval-group.si


Prednovoletne menije si oglejte s klikom TUKAJ

 

  

 


 

Na ladjici po Ljubljanici s Chefom Igorjem Jagodicem

 


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Na ladjici po Ljubljanici s Chefom Igorjem Jagodicem

 

Kulinarični mojster Igor Jagodic - Chef restavracije Strelec in kapitan Ladjice Ljubljana Tomo Zupančič vabita ob zaključku leta 2016 vabita na romantično in edinstveno kulinaričnorazvajanje po reki Ljubljanici.

 

V sredo, 28.12.2016 ob 19.00 uri

 

Večerja na ladjici vključuje 5 hodni menu Chefa Igorja Jagodica  ob spremljavi vrhunskih vin domačih in tujih vinarjev. 

 

Cena 98€ na osebo vključuje 5 hodni menu Chefa Igorja Jagodica s spremljavo vrhunskih vin domačih in tujih vinarjev, pijačo dobrodošlice, dvourni panoramski izlet z ladjico Ljubljana in glasbeno podlago v živo.

 

Vkrcanje: pred kavarno in slaščicarno Lolita

 

* Število rezervacij je omejeno!

 

 

Informacije in rezervacije: rok.hribar@kaval-group.si

 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 

 

 

 

 

  

 


ZAJTRK Z UMETNOSTJO

 Kavalovi plesni večeri

 

Ob nedeljah si od 10.00 do 12.00 privoščite kavo in rogljiček v Caffe Bienale in si oglejte aktualno razstavo v galeriji MGLC.

 

Vabljeni tudi štirinožni prijatelji!*

zajtrk + vstopnica =5 €

 

*Zaradi varnosti prosim poskrbite, da je žival na povodcu in nosi nagobčnik (izjema so psi-vodiči in psi-pomočniki invalidov). Lastnik živali je odgovoren za žival in njeno obnašanje in mora poskrbeti za čiščenje morebitnih iztrebkov.