Grajski kulinarični presežki

 Kaval Group

 

Večerja z Igorjem Jagodicem v četrtek, 22.06.2017 ob 19.00 uri.

 

Eden najbolj dovršenih kuharskih Chefov pri nas, Igor Jagodic bo za en večer svoj kulinarični laboratorij preselil stran od mestnega vrveža, v osrčje gradu Fužine, edinega renesančnega gradu v okolici Ljubljane.

 

V intimnem ambientu za vas pripravljamo edinstveno gurmansko izkušnjo z Igorjem Jagodicem, ki vas bo premamil s kombinacijami sestavin, različnostjo tekstur in preciznostjo dodelave sodobnih jedi, ki so polne podrobnosti, barv in svežine.

 

Grajska večerja z Igorjem Jagodicem je prva tovrstna pop-up večerja, ki nastaja v sodelovanju Kaval Groupa in Muzeja za arhitekturo in oblikovanje ter združuje lepoto historičnega ambienta in vrhunske kulinarike.

 

Odlično kulinarično razvajanje bomo popestrili z vini iz francoskih pokrajin Champagne, Chablis, Pomerol, Cognac in slavne avstrijske vinske hiše Tement. Z okusom izbrano pijačo bo priskrbelo podjetje Ekskluzivna darila.

 

Za strokovno vodenje skozi okušanje plemenitih šampanjcev ob vrhunskem 6 hodnem kulinaričnem razvajanju bo poskrbljeno s strani sommelierke 4. stopnje WSET London, ga. MIRE ŠEMIĆ.

 

Naj se eden prvih poletnih večerov odvije drugače z razvajanjem brbončic na dvorišču gradu, o katerem sta pisala že Valvasor in Prešeren.

 

➡️ kdaj: četrtek, 22.06.2017

➡️ kje: Muzej za arhitekturo in oblikovanje - Pot na fužine 2, Ljubljana

 

Cena za 6 hodno strelčevo večerjo je 59 EUR / osebo.

 

V primeru dežja bo dogodek prestavljen v Južno dvorano, ki je svetla dvorana v pritličju in ima vstop neposredno z grajskega dvorišča.

 

 

Informacije in rezervacije: marketing@kaval-group.si

 

** Ker je število mest za intimno večerjo pod vedrim nebom omejeno, si čim prej rezervirajte svoj sedež.

 

Vljudno vabljeni!

 

 

 

 

 


Kavalove kulinarične ustvarjalnice

 Kaval Group

 

Kavalove vrste je okrepila nova slaščičarska mojstrica Urška Dolinšek. Urško in njene sladke dobrote lahko vidite vsako soboto ob 18.00h na TV Slovenija 1, v oddaji PREGREHA BREZ GREHA, okusite pa jih lahko v verjetno najboljši slaščičarni v mestu, potrjeno pa najlepši na svetu: LOLITI....

 

kdaj: petek, 22.06. ob 19.30  uri

kje: Restavracija Evergreen

Smlednik 200

 

Vljudno vabljeni!

 

info: marketing@kaval-group.si

 

 

 

 

Na ladjici po Ljubljanici

 


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


Za vaše poslovne partnerje ali prijatelje organiziramo čudovito kulinarično doživetje na gladini reke Ljubljanice. Za podrobnejše informacije nas prosimo kontaktirajte na elektronski naslov: marketing@kaval-group.si

 

 

 

 

  

 


ZAJTRK Z UMETNOSTJO

 Kavalovi plesni večeri

 

Ob nedeljah si od 10.00 do 12.00 privoščite kavo in rogljiček v Caffe Bienale in si oglejte aktualno razstavo v galeriji MGLC.

 

Vabljeni tudi štirinožni prijatelji!*

zajtrk + vstopnica =5 €

 

*Zaradi varnosti prosim poskrbite, da je žival na povodcu in nosi nagobčnik (izjema so psi-vodiči in psi-pomočniki invalidov). Lastnik živali je odgovoren za žival in njeno obnašanje in mora poskrbeti za čiščenje morebitnih iztrebkov.