E-NOVICE
Strinjam se s splosnimi pogoji
4. avgust, 2014
Sprehod po zmajevih črtah

 

Naše prečudovito glavno mesto Ljubljana ima eno najbolj posrečenih in hkrati redkih postavitev mesta glede na energijske zmajeve črte, črte dobrih energij.  Glavna vodoravna os - Marijina črta ali črta Zemlje, poteka čez Čopovo ulico, Opero in Tivoli. Navpična Mihaelova črta ali nebeška črta teče vse do cerkve Svetega Petra pri Kliničnem centru, kjer je tudi sečišče vseh črt. Nikolajeva črta poteka preko grajskega hriba. Jurijeva črta pa povezuje Astronomsko geofizikalni observatorij na Golovcu in Delovo stolpnico za Bežigradom.

 

Začnite stoletja staro sprehajalno pot v Tivoliju pri Tivolskem gradu in si v Kavarnici ART CAFFE TIVOLI (1) privoščite omamno dišečo kavo in domači Lolitin jabolčni zavitek. Podajte se do Tromostovja, pred njim zavijte levo. Na Trubarjevi ulici vas čaka KAVALINO - GOSTILNA PRI TRUBARJEVI MAMI (2). Preko Zmajskega mostu prečkajte Ljubljanico, se sprehodite mimo Plečnikove tržnice, arkad in Tromostovja vse do slaščičarne LOLITA (3). Pot vas zatem vodi do Magistrata in Robovega vodnjaka, kjer se povzpnete na grajski grič, kjer počivata Ljubljanski grad in RESTAVRACIJA STRELEC (4).

 

Vabljeni na starodavno priljubljeno promenado meščanov mesta Ljubljana – sprehodite se po zmajevi črti, napolnite se z dobrimi energijami in vibracijami  in dobro počutje dopolnite v Kavalovih kotičkih. Pravijo, da so včasih sprehajalci na mestih zmajevih črt doživljali izjemna pozitivna počutja, zanimive pojave, sanjska doživetja, dobre vizije ali pa celo videnja v prihodnost. Tega vam ne moremo obljubiti, obljubljamo pa vam, da se boste po sprehodu po kulinarični in zmajevi poti počutili izjemno dobro in polni energije.

 

 

novice@kaval-group.si