E-NOVICE
Strinjam se s splosnimi pogoji
10. december, 2014
Lolitini naravni čaji

V Kaval Group lahko poskusite novo ponudbo Lolitinih naravnih čajev različnih okusov:

 

ČAJ EARL GREY Z ROŽICAMI PLAVICAMI

črni čaj, pomešan z bergamotom in plavico, nudi pravi kraljevski okus Anglije 19. stoletja.

 

BELI ČAJ - BELA ČOKOLADA

Eden najbolj eksotičnih čajev, narejenih pri nas. Še danes mu ni enakega. Izvrsten beli čaj, pomešan s koščki bele čokolade je kot potoček okusa.

 

INDIAN MASALA ČAJ

Tipičen Indijski čaj z dodanimi začimbami, ki mu dajejo priokus domačnosti. Ta čaj je priljubljena pijača vsake indijske družine.

 

ZELENI ČAJ - JAGODA IN JOGURT

Ena najbolj norih kombinacij vseh časov. Čaj in jogurt, združena v isti skodelici, jagoda pa doda prazničen občutek.

 

TISOČ IN ENA NOČ

Ta mešanica zelenega in črnega čaja, brusnic in cvetnih listov vrtnice je pravi vrtines okusa. Svetujemo, da globoko vdihnete aromo, ki jo oddaja kadeči se čaj, in tako še bolj uživate v vsakem požirku.

 

ČRNI ČAJ KAKAV

Ta mešanica črnega čaja predstavlja most med čajem in kakavom. Vsebuje stoodstotno čista zrna kakava in koščke čokolade ter daje občutek, da pijete čaj in čokolado hkrati.

 

SADNA MEŠANICA ŽEJNA VRANA

Ta čaj je poimenovan po indijski pravljici, v kateri se vrana odžeja s čisto vodo v puščavi in je zadovoljna za vse življenje. Ko boste okusili ta sadni čaj iz različnega jagodičevja, boste pozabili na druge sadne čaje.

 

ZELENI ČAJ - GINSENG IN INGVER

Čaj, ki ga ne smete spregledati. Zaradi znatne vsebnosti ginsenga in ingverja ter izjemnega naravnega okusa in arome velja za energijsko pijačo. Koščke ginsenga lahko po uporabi tudi žvečite.

 

INGVER IN LIMONA

Izjemno zdrava mešanica za vse letne čase nudi takojšnjo svežino. Najboljša je, če jo postrežete s kancem medu, limone ali mleka.

 

SADNA MEŠANICA INGVER - LIMONA

Ingver ni samo zelišče, ampak tudi sadež. Pijete ga lahko tako pozimi kot poleti in s tem uravnavate toploto oz. hlad svojega telesa.

 

ZELENA META - KODRASTA META

Zeleni čaj z meto prinaša harmonijo zelenega pravega čaja in osvežujoče mete. Kodrasta meta daje čaju pridih svežine in čarobno aromo.

 

TRIGLAVSKI PLANINSKI ČAJ

Značilen slovenski planinski čaj, kot ga pripravlja Indijec Mehtab Singh.